+386 31 693 870 pisarna (Tanja)

+386 41 631 502 pečar (Boštjan)

info@megamik.si

  • +386 4 25 55 750
  • info@megamik.com

Gotovi kamini za prijetno topel dom

Gotovi kamini so že izdelani kamini. Pečarstvo Megamik nudi dostavo gotovega kamina, ter priključek na dovod hladnega zraka in dimnik. V svoji ponudbi imamo pestro izbiro modelov. Nudimo zelo kvalitetne gotove kamine, s katerimi boste ustvarili prijetno topel dom.

Dovod hladnega zraka

Vsi modeli gotovih kaminov imajo priključek na dovod hladnega zraka, kar pomeni, da je uporaba povsem varna. Nekateri modeli imajo tudi avtomatsko regulacijo zraka v kurišče, kar pripomore k enostavnejši uporabi.

Ponudba gotovih kaminov

Na tej strani lahko uživate v veliki izbiri gotovih kaminiv svetovno priznanih proizvajalcev, ter hitro najdete tisti kamin, kateri najbolj ustreza vašim željam in potrebam. Pred dokončno izbiro priporočamo posvetovanje s strokovnjakom – pečarjem. Pečar bo na osnovi ogleda prostora svetoval glede izbire. Pri novogradnji investitorjem svetujemo, da se že pri projektiranju z nami posvetujejo glede ustreznega dimnika in dovoda hladnega zraka. Stranki nudimo tudi zaščitna stekla oz. predloge v različnih dimenzijah in barvah.

Vzdrževanje gotovega kamina

Pečarstvo Megamik vsem strankam ob nakupu izroči navodila za uporabo in vzdrževanje. Pečar tudi opravi prvo kurjenje kamina, pri čermer podrobno razloži navodila. Za čiščenje šipe kamina nudimo zelo kvalitetno čistilo, za kurjenje pa kvalitetne kocke brez vonja. Nudimo tudi servis gotovih kaminov.

S klikom na gumb Sprejmem, boste sprejeli uporabo piškotov na tej strani. več podatkov

Piškotki se koristijo za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje med brskanjem.

Zapri